Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Roel Achterberg

rtfbidisansideffonttblfnil

dltrpartx1clang1043fs18 Roel Achterberg, geboren in 1951, is een veelzijdige kunstenaar die zijn creativiteit uit in diverse disciplines, waaronder beeldhouwen, grafiek, installatiekunst, wandschilderingen en schilderkunst. Zijn artistieke veelzijdigheid is opmerkelijk en wordt gekenmerkt door een breed scala aan expressieve vormen.

In 2001 omschreef kunstcriticus Ger Haartman Achterberg met treffende woorden: 'Alles wat hij maakt, noemt hij schilderij.' Achterberg's werk wordt gekenmerkt door een variatie aan tonen, soms humoristisch, soms serieus, soms provocerend, maar altijd vrij van pathos. Deze diversiteit weerspiegelt zijn vermogen om kunst te benaderen met een open geest en een speelse gevoeligheid.

Achterberg heeft een rijke artistieke carrière ontwikkeld, waarbij hij verschillende kunstvormen verkent en zichzelf uitdaagt om conventies te doorbreken. Zijn werk draagt bij aan het hedendaagse kunstlandschap door de grenzen van traditionele categorisatie te verkennen en te overstijgen.

Roel Achterberg

Zonder titel 9 '88

[ AMS-640006 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
50 x 100 cm
Te koop en te leen

Prijs: €548,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.