Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Rob Arbouw

Rob Arbouw (1953, Heerlen) schildert een indrukwekkende reeks werken die de diepten van het menselijk bestaan verkennen. Zijn schilderijen tonen op boeiende wijze het mysterie van het leven en de innerlijke krachten van mensen. Tegen een zwarte achtergrond verschijnen menselijke figuren, vaak vrouwen, belichaamd met universele en archetypische vormen, variërend van Keltische symbolen tot die uit het Azteekse rijk, en van Egyptische tot Griekse vormen.

Wat Arbouws werk opmerkelijk maakt, is de harmonieuze samensmelting van symbolen met menselijke ervaringen, waarbij vorm en inhoud hand in hand gaan. Zijn schilderijen vragen wat inzet van de kijker en raken aan een diepere laag van het bewustzijn. Het bekijken ervan gaat verder dan kunstbeschouwing; het opent een toegangspoort naar de eigen innerlijke dimensies en het authentieke zelf. Hierdoor wordt Arbouws werk niet alleen kunst kijken, maar ook een spiegel naar de universele menselijke ervaring.

Rob Arbouw

Mirroir

[ AMS-086032 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
Te koop en te leen

Prijs: €1.390,00
Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.