Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Reinder van der Woude

Reinder van der Woude is een veelzijdige kunstenaar die de wereld op verschillende manieren verkent en uitdrukt, en dit doet hij met een onmiskenbare frisheid en lichtvoetigheid. Als schilder, ontwerper, uitvoerend musicus, componist, tekstschrijver en filmmaker, betreedt hij verschillende creatieve paden, elk met een uniek perspectief op de wereld om ons heen.

In zijn schilderijen weeft Van der Woude een veelheid aan invalshoeken samen tot een rijk visueel landschap. Abstractie is een constante in zijn werk, maar dit manifesteert zich in diverse vormen: van weelderige landschappen tot levendige sociale taferelen, en van uitdagende stadsgezichten tot intrigerende tekst- en fotobeelden .

Reinder van der Woude

Zonder Titel 2

[ AMS-639053 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
100 x 65 cm
Te koop en te leen

Prijs: €966,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.