Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Peter van den Akker

Peter van den Akker, geboren in 1949 in Amsterdam, is een veelzijdige Nederlandse kunstenaar met twee afgeronde opleidingen aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Zijn oeuvre is doordrenkt van een universeel mensbeeld, waarbij hij tijdsbeelden en menselijke gelaagdheid op transparante wijze naar voren brengt.

Geïnspireerd door muziek, dans, literatuur en reizen naar diverse werelddelen, belicht Van den Akker in zijn werken de verhoudingen tussen mensen en de continu veranderende wereld. Zijn passie voor menselijke ontwikkeling en bewegingen wordt weerspiegeld in schilderijen, collages, zeefdrukken, objecten van hout, cortenstaal, en keramiek. Gelaagdheid is een constante in zijn kunst, waarin hij verschillende tijdsbeelden en culturele invloeden integreert. Met veelzijdige technieken en materialen creëert Van den Akker een rijkdom aan expressieve werken die het menselijk handelen en de tijdgeest vastleggen.

Peter van den Akker

Orpheus en eurydice 4/50 '91

[ AMS-D72048 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
110 x 80 cm
Te koop en te leen

Prijs: €488,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.