Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Owusu Ankomah

Owusu-Ankomah neemt ons mee op een intrigerende reis door een alternatieve realiteit, vastgelegd in zijn opvallende schilderijen. Hier zweven monumentale menselijke figuren te midden van een oceaan van betekenisvolle symbolen, die niet alleen hun omgeving vormgeven maar ook de diepere essentie van de kunstenaar zelf onthullen.line

"I am an artist who paints for humankind and who just happens to come from Africa," benadrukt Owusu-Ankomah. Zijn creaties vertellen niet slechts een verhaal; ze dagen ons uit om een wereld te verkennen waarin de interactie tussen iconische figuren en symbolen een evolutie doormaakt, net zoals Owusu-Ankomah zelf groeit in zijn artistieke ontdekkingsreis. De kunst van Owusu-Ankomah is als een spiegel waarin we onze eigen nieuwsgierigheid kunnen ontdekken. Zijn schilderijen onthullen niet alleen een andere wereld, maar nodigen ons ook uit om de diepere betekenis van menselijke figuren en symbolen te verkennen.

Owusu Ankomah

Movement no.8

[ AMS-GE4012 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
40 x 50 cm
Alleen te leen

Lenen zonder sparen: €50,00 p/m
Lenen met sparen: €58,00 p/m (waarvan sparen: €36,00 p/m)

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.