Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Nindityo Adipurnomo

Nindityo Adipurnomo (1961) is geboren in Semarang, Midden-Java. Hij studeerde kunst aan het Institut Seni Indonesia en de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam, Nederland, waar hij tussen 1986 en 1987 als uitwisselingsstudent verbleef.

Als multidisciplinaire kunstenaar is Nindityo ook de oprichter van Cemeti Art House in Yogyakarta, Indonesië, en zet hij zich actief in voor de bevordering en ontwikkeling van hedendaagse kunstpraktijken in Indonesië.

Nindityo Adipurnomo

Opzoek naar atributen...

[ AMS-E33002 ]
De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
65 x 73 cm
Te koop en te leen

Prijs: €739,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.