Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Niklas Anderberg

Niklas Anderberg, geboren in 1950 in Kungsbacka, Zweden, is een kunstenaar en schrijver die sinds 1983 in Nederland woont. Zijn schilderwerken zijn abstract, waarbij hij speelt met vormen, lijnen en kleuren. Na zijn studie filosofie aan de universiteit van Gotenburg, voltooide Anderberg zijn kunstopleiding aan de Kunstacademie van Kopenhagen tussen 1976 en 1982. Met zijn abstracte kunst creëert Anderberg boeiende werken die de basisprincipes van vorm en kleur verkennen.

Niklas Anderberg

Zonder Titel

[ AMS-389001 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
71,5 x 101 cm
Te koop en te leen

Prijs: €583,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Gereserveerd
Vestiging: KNSM

Dit kunstwerk is al gereserveerd, wil je er een tweede reservering opzetten, neem dan even contact via contact@sbk.nl of 020-6201321.

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.