Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Mon Wolters

Mon Wolters (1933 endash 2004) verkende de symbiose tussen vorm en inhoud in zijn schilderijen. Zijn teruggetrokken leven, deels in Frankrijk, bood rust voor zijn artistieke ontwikkeling. Wolters' werk daagt traditionele kunstbegrippen uit, waarbij authenticiteit en originaliteit binnen de symbiotische relatie heroverwogen worden. Hij benadrukte vakmanschap als een diepgaand proces, waarbij elk detail bijdroeg aan het grotere geheel.

Mon Wolters

Het ongeluk

[ AMS-522047 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
100 x 70 cm
Te koop en te leen

Prijs: €878,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.