Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Marlies Appel

Marlies Appel (1945) creëert met haar ingetogen tekeningen een betoverende balans tussen serene eenvoud en sublieme kracht. De verfijnde witte lijnen op het bijna transparante papier contrasteren scherp met de monochrome achtergrond, waardoor een aura van mysterie ontstaat rondom de niet-eenduidige voorstelling. Haar tekeningen ademen een sfeer van vervreemding, vervorming en transformatie. Zowel vrouwelijke figuren als architectonische constructies ondergaan een evolutionaire reis naar hun uiteindelijke, definitieve vorm, vastgelegd op het kwetsbare papier.

De sporen van deze metamorfosen blijven vaak zichtbaar in eerdere lijnen, deels uitgegumd, wat een subtiele glimp biedt van het transformatieproces. Marlies Appel onthult op deze wijze een boeiende wereld van voortdurende verandering, waarin de kunstenaar de toeschouwer uitnodigt om de nuances van haar creatieve transformatie te verkennen. Haar tekeningen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar fungeren tevens als vensters naar een dynamische en intrigerende wereld van vormen en betekenissen.

Marlies Appel

Mahogany red (1029)

[ AMS-CE5003 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
50 x 50 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.287,00
Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.