Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Marian Aerssens

Marian Aerssens, geboren in 1947 en woonachtig in Wemeldinge, is een veelzijdige kunstenaar die zich toelegt op fotografie, schilderen en tekenen. Haar werk wordt gekenmerkt door krachtige en betoverende kleuren, waarbij speelse composities en elementaire vormen de invloed van oude culturen, schrifturen en mythen weerspiegelen. Met indrukken van reizen naar landen als Nepal, Egypte, India en Turkije, integreert Aerssens ervaringen uit diverse culturen in haar kunst. Het gebruik van visuele vormen van taal, zoals hiërogliefen en runen, geeft zij op bijna terloopse wijze een magische functie terug. Haar werken tonen een verbondenheid met vruchtbaarheid, schepping, symboliek en spiritualiteit. Het samengaan van mystieke elementen uit verschillende culturen resulteert in een boeiende beeldvorming, die als het ware een nieuwe mythe creëert. Aerssens nodigt de kijker uit om zijn eigen interpretatie te vormen, waarbij symboliek subtiel aanwezig is zonder dominant te zijn.

Marian Aerssens

De brief

[ AMS-GF5015 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
90 x 70 cm
Te koop en te leen

Prijs: €823,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.