Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Maaike Alma

Maaike Alma (1943) is een kunstenaar wiens werk een opvallende, heldere en complexe uitdrukking heeft, met een beeldtaal die zowel realistisch als abstract is. Ze onderzoekt de aarde, landschappen, ruimte en leven, waarbij ze contrasten en paradoxen verkent. Haar kunst speelt met concepten als lichtheid en zwaarte, grootte en kleinheid, zichtbaarheid en onzichtbaarheid. In haar werken, die diepgaande emoties weerspiegelen, zie je ruwe en mooie elementen, met diepe zwart- of blauwtinten die variëren van scherpe hoeken tot zachte rondingen, waardoor een mysterieuze sfeer ontstaat. Alma gebruikt diverse technieken en materialen, waaronder koperdrukken en installaties, om haar inspiratiebronnen te verkennen.

Haar kunst is te bewonderen in collecties van gerenommeerde instellingen zoals het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem en de ABN-AMRO Bank.

Maaike Alma

To be or not to be

[ AMS-030034 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
90 x 70 cm
Te koop en te leen

Prijs: €303,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.