Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Kees Admiraal

Kees Admiraal, geboren in Heiloo in 1955, is een Nederlandse kunstenaar die zijn opleiding begon aan de lerarenopleiding d'Witte Lelie in Amsterdam (1977-1982) en later de Rietveld Academie volgde, waar hij zich specialiseerde in schilderen en vrije grafiek.

Sinds 1984 heeft hij zijn kunstwerken tentoongesteld in heel Nederland, waarbij hij ook internationaal deelneemt aan groepsexposities. Zijn werken, gekenmerkt door gelaagde kleuropbouw en genuanceerde contrasten, stralen een atmosferisch en verstild uiterlijk uit. Zijn schilderijen, tekeningen en grafische werken worden gekenmerkt door een bijzondere opbouw, die de sfeer van zijn kunst nog verder versterkt.

Momenteel woont en werkt Kees Admiraal in Alkmaar, waar hij zijn artistieke praktijk voortzet.

Kees Admiraal

Portretstudie (9) 1997

[ AMS-516022 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
50 x 50 cm
Te koop en te leen

Prijs: €988,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.