Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Karien van Assendelft

Karien van Assendelft kenmerkt zich als een taalkunstenaar, waarbij ze taal en woordspelingen op een unieke manier integreert in haar beeldende kunst. In 2000 behaalde ze haar master in Fine Art aan de H ogeschool voor de Kunsten Utrecht . Haar kunstpraktijk richt zich op alledaagse taferelen, vastgelegd in diverse media, waaronder installaties en zeefdrukken.

Karien van Assendelft

Zonder Titel 2000 4/7 zakenmannen

[ AMS-KU6001 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
73 x 93 cm
Te koop en te leen

Prijs: €463,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.