Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Jan Arons

Jan Arons (1936) volgde de academie in Den Bosch. In 1956 vertrok hij naar Frankrijk en beslissend waren hier de invloeden die hij onderging van de moderne Franse meesters. Na een verblijf van 5 jaar in Frankrijk keerde hij terug naar Amsterdam.

Zijn werk heeft een hele persoonlijke signatuur. Het vertoont verwantschap met het werk van Jaap Wagemaker en in de verte met Bram Bogart. Zijn werk is o.a. vertegenwoordigd in de collecties van het Stedelijk Museum Amsterdam en Stedelijk Museum Schiedam.

Jan Arons

Twee spiegels I

[ AMS-547022 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
94 x 75 cm
Te koop en te leen

Prijs: €776,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.