Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Hewald Jongenelis

Hewald Jongenelis (Ettenleur, 1962) is een veelzijdig kunstenaar, actief als graficus, installatiekunstenaar, performance artist, schilder en fotograaf. Hij vormt een bekend duo met Sylvie Zijlmans. Hij studeerde aan de Academie voor Beeldende Vormgeving in Tilburg (1985-1995) en bij Ateliers '63 in Haarlem (1985-1987). In 1993 won hij de Prix de Rome voor grafiek.

Hun werk kenmerkt zich door crossmediale en geëngageerde ervaringen met wandschilderingen, video, en bewegende sculpturen.

Jongenelis' werk, vaak in samenwerking met Zijlmans, is opgenomen in collecties van onder andere Museum voor Fotografie Huis Marseille, Museum Boijmans Van Beuningen, Centraal Museum, Kunsthaus Essen, Gemeentemuseum Den Haag, Stedelijk Museum Schiedam, Gruuthuuse Museum, Museum voor Moderne Kunst Arnhem, Ceac Art Centre in Xiamen, en diverse belangrijke privécollecties.

Hewald Jongenelis

De grote en de kleine waa 5/6

[ AMS-861003 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
64 x 48 cm
Te koop en te leen

Prijs: €500,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.