Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Helen van Zijl

Helen van Zijl (1924 - 2010 ) was een Nederlandse schilder die bekend stond om haar expressieve landschapsschilderijen. Na een korte opleiding aan de Académie Julian in Parijs, waar ze les kreeg van meesters als Oskar Kokoschka en Peter Schenk, werkte ze voornamelijk in steden als Utrecht, Hilversum en Amsterdam. Haar werk kenmerkt zich door krachtige penseelstreken en levendig kleurgebruik, waarmee ze de emotie van een landschap perfect wist vast te leggen.

Helen van Zijl

No 2 '75

[ AMS-233066 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
65 x 81 cm
Te koop en te leen

Prijs: €638,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.