Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Hans van Arkel

rtfbidisansideffonttblfnilfcharset0 fnil

dltrpartx1clang1043fs18 Hans van Arkel onderscheidt zich door zijn unieke benadering van schilderen en de relatie tussen orde en vrijheid in zijn artistieke proces. In zijn maakproces volgt hij bewust geen vaste regels voor het maken van een schilderij. Hij kiest bewust voor vrijheid ten koste van orde.

Wat hij schildert, is een voortdurende strijd tussen wat er te zien is (de afbeelding) en hoe precies het moet zijn. Soms laat hij het onderwerp los ten gunste van het totaalbeeld. Het resultaat is dan een schilderij dat meer over het schilderproces zelf gaat dan over iets herkenbaars.

De manier waarop hij schildert, hangt af van impulsieve beslissingen en hoe de verf op het doek reageert. Hij geeft zijn persoonlijke stempel aan het werk met zijn schildertechniek. Vaak zijn zijn schilderijen niet direct te begrijpen, maar dat is ook niet altijd het doel. Hij gebruikt maar zelden duidelijke figuren of beelden en laat de betekenis meer over aan de kijker.

Hans van Arkel

Zonder titel

[ AMS-D94049 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
70 x 90 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.372,00
Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.