Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Co van Assema

Co van Assema, geboren in Zaandam in 1955, onthult in zijn kunst het raadselachtige en poëtische dat voortkomt uit alledaagse, realistische elementen. Inspiratie put hij vaak uit persoonlijke ervaringen en observaties, waarbij de natuur met haar prachtige vormen, de kracht van de elementen, en de sporen van menselijke aanwezigheid een centrale rol spelen. Zijn creaties bevatten subtiele verwijzingen naar de wereld om hem heen, waaronder afval, condensstrepen van vliegtuigen, een vissersstok met een vlag van afval, voetafdrukken, en de vervuilde waterlijn van zijn boot.

Co van Assema studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie en ontving in de loop der jaren diverse prijzen, waaronder de Jannie Sipkesprijs in 2004. Zijn artistieke reis omvat ook betrokkenheid bij kunstenaarsstichtingen en bijdragen aan internationale projecten, waaronder een reis naar Mozambique in 1998.

Co van Assema

Strip roze poppen

[ AMS-662009 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
70 x 90 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.015,00
Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Gereserveerd
Vestiging: KNSM

Dit kunstwerk is al gereserveerd, wil je er een tweede reservering opzetten, neem dan even contact via contact@sbk.nl of 020-6201321.

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.