Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Boudewijn Wolthuis

Boudewijn Wolthuis (1949, Groningen) is een veelzijdig kunstenaar wiens werk moeilijk in één kunststroming of -historische richting te plaatsen is. Zijn oeuvre bestaat uit olieverfschilderijen, gombatiks, linosneden, pastel- en vetkrijttekeningen, fotografie en driedimensionaal werk. Zijn kenmerkende stijl wordt gevormd door lquote emotionele impulsenrquote , waarbij menselijke figuren niet als portretten zijn bedoeld, maar symbool staan voor emoties.

De mensen, dieren en bewegende vormen in de ruimte zijn sterk geabstraheerd, maar in een herkenbare omgeving weergegeven. Dit vindt men ook terug in de schitterend gestructureerde experimentele olieverven en Arabische gom. Het werk heeft een grote en eigen originaliteit.

Wolthuis combineert een expressieve vormentaal met een grote kleurenrijkdom. Dit resulteert in evenwichtige werken, die voldoende spanning bezitten om langdurig te kunnen boeien.

Boudewijn Wolthuis

Zonder titel 2005 (16)

[ AMS-JB9041 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
55 x 75 cm
Te koop en te leen

Prijs: €875,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.