Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Barbara Kruyt

Barbara Kruyt ( 1944 , Hengelo) ontwikkelde haar passie voor kunst in haar jeugd, geïnspireerd door exposities en tekenlessen tijdens verhuizingen door Nederland. Na haar tijd op de Rotterdamse Kunst Academie richtte ze zich op schilderen, later specialiseerde ze zich in portretkunst. Na veertien jaar in Nieuw-Zeeland gewoond te hebben, keerde ze terug naar Nederland en hervatte haar kunstpraktijk. In 1990 opende ze een galerie voor moderne kunst met haar partner, Tjeerd Segaar. Na zijn dood in 1996 stopte ze met de galerie en verdiepte zich verder in kunstgeschiedenis en portretschilderen.

Barbara Kruyt

Zonder titel 7/40

[ AMS-JY4034 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
60 x 80 cm
Te koop en te leen

Prijs: €260,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.