Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Annesas Appel

Annesas Appel is een kunstenaar die de grenzen tussen wiskunde en poëzie verkent. Oorspronkelijk opgeleid in mode aan de Gerrit Rietveld Academie, verraste Appel bij haar afstuderen met een werk dat ver af stond van traditionele mode. In "Mapping a wardrobe" bracht ze de punten in kaart waar een kledinglabel het lichaam raakt en waar de openingen in een kledingstuk zich bevinden. Dit streven naar nieuwe perspectieven in bekende vormen kenmerkt haar artistieke benadering.

Appel koestert een diepe interesse in de projecties van menselijke kennis op systemen, variërend van wereldkaarten en printplaten tot composities en het alfabet. Haar gedetailleerde analyse van het alfabet, waarbij ze letters beoordeelde op kwaliteiten die vaak over het hoofd worden gezien, illustreert haar vernieuwende denkwijze. Ook het ontdekken dat Schotse ruiten specifieke kennis over clans bevatten, inspireerde haar tot het ontwikkelen van een eigen systeem van Schotse ruiten.

In Appels wereld van lijnen en cijfers blijft niets aan het toeval overgelaten. Ze creëert zorgvuldig systemen en structuren, waaruit uiteindelijk kleurrijke en abstracte beelden tevoorschijn komen. Annesas Appel boort met haar artistieke exploraties in op de essentie van kennis, vorm en betekenis, en presenteert een intrigerend samenspel tussen rationele systemen en artistieke expressie.

Annesas Appel

wasibi

[ AMS-JW6010 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
80 x 80 cm
Alleen te leen

Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.