Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Ontdek onze nieuwe aanwinsten!

14/07/2023 - 11/08/2023 @ SBK Amsterdam KNSM

Op zoek naar een nieuw werk voor in huis? Laat je inspireren door onze nieuwe aanwinsten, foto's van gerenommeerde fotografen en aanstormende fotografietalenten, zoals Cornelie Tollens, Satijn Panyigay en Vincent Mentzel.

In het voorjaar hebben we nieuwe foto’s aangekocht van hedendaags fotografietalent voor de SBK-collectie. De foto’s zijn beschikbaar om te lenen. Al voor €7,25 per maand kun je van een prachtige foto in je huis genieten en spaar je ook nog eens €4,50 per maand. Op die manier kun je sparen voor je eigen favoriete kunstwerk of foto, om het uiteindelijk een permanente plek in je huis te geven.

Hedendaagse kunstfotografie is een dynamische en boeiende vorm van expressie die de kracht heeft om momenten vast te leggen en verhalen te vertellen. Het is een kunstvorm die voortdurend evolueert, gedreven door de creatieve visie en technische vaardigheden van getalenteerde fotografen.

De hedendaagse kunstfotografie daagt de traditionele grenzen uit. Het medium stelt ons in staat om door de lens van de fotograaf te kijken en nieuwe perspectieven te ontdekken. Het vangt emoties, schoonheid, uitdagingen en verhalen in beelden die ons raken en ons dwingen na te denken.

Het moedigt ons aan om de wereld om ons heen met frisse ogen te bekijken. Fotografen experimenteren met verschillende technieken, stijlen en concepten om unieke visuele verhalen te creëren. Van abstracte composities tot documentaire beelden, van surrealistische beelden tot portretten vol emotie – hedendaagse kunstfotografie verrast, prikkelt en inspireert.

Wees er snel bij en reserveer je foto vandaag  nog.