SBK Art voucher, art as a present

Summer Propositions | Nieuwe aanwinsten

07/07/2019 - 28/07/2019 @ SBK Amsterdam KNSM

Van 7 t/m 28 juli presenteert SBK KNSM weer nieuw werk van aanstormende talent in de verkoopexpositie Summer Propositions. De opening is op zondag 7 juli om 16.00 uur.

We zijn trots dat we dit jaar weer zeven kunstenaars met prachtig en interessant werk kunnen presenteren. De deelnemende kunstenaars zijn Femke Dekkers, Annelie Bruin, Rutger de Vries, Joost Termeer, Lisette Schumacher, Marije Vermeulen en Jurriaan Molenaar.

Via deze expositie kopen we jaarlijks nieuwe aanwinsten voor onze kunstcollectie. Alle kunstwerken die in de expositie te zien zijn, acryl op doek, fotografie en zeefdrukken, zijn te leen, maar ook voor betaalbare prijzen tot ca. € 1500,- te koop. De kunstwerken die geleend worden, kopen wij aan*. You choose, we buy!

Met deze expositie en regeling willen wij naast het uitbreiden van de SBK-collectie, de verkoop van kunst van jonge kunstenaars stimuleren en hun werk meer voor het voetlicht brengen.

*Voorwaarden

– Jij kiest, wij kopen aan! SBK kan ongeveer een derde deel van de kunstwerken aankopen, dus wil je een kunstwerk uit Summer Propositions lenen, wees er dan op tijd bij.

– Nieuwe deelnemers dienen in principe 1 jaar hetzelfde abonnement aan te houden (kunstwerken mogen wel worden geruild).

– Voor SBK-deelnemers die een werk uit Summer Propositions lenen, kan de eerste 5 jaar het werk niet worden gekocht met collectietegoed.

– SBK Galerie regeling. Uiteraard kunnen alle kunstwerken worden gekocht via onze renteloze galerieregeling: 10% aanbetalen en het resterende bedrag renteloos afbetalen in maandelijkse termijnen.
Voor SBK-deelnemers met een collectietegoed is het mogelijk om 25% van het aankoopbedrag met collectietegoed te bekostigen. Het resterende bedrag kan in maandelijkse termijn renteloos worden afbetaald.

Joost Termeer