SBK Art voucher, art as a present

Special Jubileum Edition | Louise te Poele

23/01/2020 - 31/12/2020 @ SBK Amsterdam KNSM

SBK bestaat 65 jaar ! En dat moet gevierd worden! We hebben Louise te Poele de opdracht gegeven om speciaal voor deze gelegenheid een kunstwerk te maken. Dat is de special edition ' The Jubilee line' geworden.  

Unieke SPECIAL EDITION van Louise te Poele!

Te Poele onderzoekt het licht en de composities van de oude meesters om hier vervolgens een compleet eigen draai aan te geven. Ondanks de soms wonderlijke composities en chemische kleurstellingen zijn haar werken direct herkenbaar als voortzetting van een schilderkunstige traditie.

De special edition is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, heeft een totale oplage van 65 en is hierdoor aantrekkelijk geprijsd. Mis deze aanbieding niet!

Titel: The Jubilee line
Jaar: 2020
Techniek: foto op glanzend Diasec (foto op dibond met glanzend perspex ervoor, en ophang frame aan de achterzijde)
Oplage 65

Formaten
100 x 66 cm  € 1250,- (i.p.v 1750,-)
50 x 75 cm  € 675,- (i.p.v. € 1250,-)
30 x 45 cm € 400,- (i.p.v. € 750,-)

Net als bij de aankoop van een kunstwerk uit een van de galeries, kun je 25% van het aankoopbedrag (vanaf € 100,-) met opgebouwd collectietegoed voldoen. Het resterende bedrag kun je in 36 maanden renteloos afbetalen. Het restantbedrag kun je in termijnen van € 50,- of een veelvoud ervan binnen 36 maanden voldoen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar amsterdamknsm@sbk.nl.

Louise te Poele (Winterswijk, 1984) onderzoekt het licht en de composities van de oude meesters om hier vervolgens een compleet eigen draai aan te geven. Haar atelier is gevestigd in een voormalig militair hospitaal. Naast haar werkplaats is het de thuisbasis van een wonderlijke verzameling objecten. De schatten en rariteiten die ze her en der oppikt vormen de ingrediënten van haar stillevens. Ondanks de soms wonderlijke composities en chemische kleurstellingen zijn haar werken direct herkenbaar als voortzetting van een schilderkunstige traditie.

Louise te Poele woont en werkt in Arnhem, waar ze in 2008 afstudeerde aan de Fine Art afdeling op ArtEZ in Arnhem. Er volgde een veelgeprezen serie portretten van plattelanders in de Achterhoek, de streek waar zij opgroeide: Farmers.

Haar werk wordt getoond van Parijs en New York tot in Hong Kong, Berlijn en Istanbul en is onder meer opgenomen in de collectie van Museum Arnhem.