SBK Art voucher, art as a present

Online expositie: Wild Wonder

11/04/2023 - 25/06/2023 @ SBK Amsterdam KNSM

Natuurlijke kleuren zijn een belangrijke trend in de kunstwereld en de Kleur van het Jaar 2023, Wild Wonder, is hierin geen uitzondering. Deze warme gele tint, geïnspireerd op de kleur van tarwe met een vleugje groen, kan een bijzondere invloed hebben op de kunstwerken die je in je interieur hangt.

Wild Wonder is een kleur die erg geschikt is om een natuurlijke sfeer in huis te creëren. Het is een positieve en warme tint die geïnspireerd is op de natuur. Het brengt inspiratie en kan jouw ruimte omtoveren tot een oase van rust en ontspanning.

Door te spelen met lichtinval creëer je verschillende stemmingen. Veel zonlicht zorgt voor een lichtere muurkleur, terwijl kunstlicht juist een geelachtige gloed geeft. En als je blauw licht gebruikt, komt de groene ondertoon naar voren en creëer je een ander kleurenpalet. Zo kan je experimenteren met de kleur en de sfeer in je kamer en ervaar je een kunstwerk steeds weer op een andere manier.

Hieronder vind je een selectie kunstwerken die perfect passen bij de Kleur van het jaar 2023. Van schilderijen tot fotografie, er is voor ieder wat wils. Je kunt het kunstwerk kiezen dat het beste bij jouw smaak en interieur past en het lenen om te ervaren hoe het in jouw ruimte staat.

Wild Wonder Kleur van het jaar 2023