SBK Art voucher, art as a present

Expositie Tiny Treasures

14/11/2023 - 31/12/2023 @ SBK Amsterdam KNSM

Onze expositie, 'Tiny Treasures', brengt de feestdagen tot leven doordat we een hele ruimte vullen met cadeautjes! In deze expositie vind je betaalbare, kleine kunstwerken. Klein van formaat, maar groots in inspiratie: de mini kunstwerken zijn allemaal anders en er zit dus altijd wel iets bij dat past bij het interieur van je dierbare óf dat van jezelf.

Of je nu Kerst viert, de sfeer van de feestdagen wilt proeven, of gewoon op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je moeder, kind of vriendin. Van 14 november t/m 31 december vind je bij ons een schatkist aan bijzondere, boeiende, mooie en soms grappige kunstwerken. Allemaal heel betaalbaar!

Ben je nog op zoek naar dat ene, speciale cadeau dat de komende feestdagen onvergetelijk zal maken? Met een kunstwerk geef je een persoonlijk cadeau dat een mooie boodschap in zich kan dragen. Kom dus zeker langs om dat originele cadeautje bij ons uit te zoeken!

Niet gelukt een keuze te maken en wil je iemand toch liever zelf laten kiezen? Kijk dan eens naar de SBK Kunstcadeaubon.