SBK Art voucher, art as a present

Daniel Lemmer: No Soy Nada

28/11/2020 - 28/02/2021 @ SBK Galerie 23 Hedendaagse Afrikaanse Kunst KNSM

De Surinaamse kunstenaar Daniël Lemmer toont zijn kunstwerken voor het eerst in Nederland.  In Suriname heeft hij al enkele succesvolle tentoonstellingen op zijn naam staan, waarbij hij zijn tekeningen en schilderijen exposeert en daarbij aan performance-art doet.

Lemmer ziet zichzelf als multidisciplinaire kunstenaar die heel intuïtief tot zijn beelden en performances komt. In ‘No Soy Nada’ zijn Lemmers meest recente tekeningen en schilderijen te zien en de primeur van zijn performance op video, TAMARA, die hij speciaal voor Galerie 23 maakte.

Performance art by SanDan, produced by Sanne & Daniel Lemmer, filmed & edited by Jomara Roletti. Locatie: Nieuw-Amsterdam & Mariënburg, Suriname.

Vanwege de lockdown kunt u deze tentoonstelling momenteel alleen online zien. De kunstwerken zijn wel meteen te reserveren voor verkoop via ons galerie-systeem. Klanten van SBK die tijdens het lenen een collectietegoed hebben opgebouwd, kunnen bij aankoop van een kunstwerk uit een van de galeries 25% van het aankoopbedrag voldoen met collectietegoed.

Daniël Lemmer over zijn werk:
“My work is based upon the surrealist reality. The current worldly idolation states a mind less concerned and more ambient.
These works were made in an unconscious state of mind. There is no thematic process or analytical approach. My work is free for any interpretation or perspective. I solely sore in clouds when I create my visual work.”

Daniel Lemmer