SBK Art voucher, art as a present

Borkent & Scheeren opnieuw te zien!

04/06/2023 - 02/07/2023 @ SBK Amsterdam KNSM

Vanaf 4 juni opent bij SBK locatie KNSM een nieuwe expositie met werk van twee getalenteerde kunstenaars: Rozemarlin Borkent en Martha Scheeren. De twee exposanten hebben al eerder indruk gemaakt op de KunstRAI Art Amsterdam en nu is het tijd om hun werk te bewonderen in weer een geheel andere setting.

Rozemarlin Borkent en Martha Scheeren laten in hun werk op geheel eigen wijze zien hoe zij de wereld om zich heen ervaren en interpreteren.

Rozemarlin Borkent laat de verscheidenheid van mensen en hun kijk op de wereld samenkomen in haar iconische beelden, die ze creëert met digitale technieken en AI. Door het samenbrengen van verschillende tijdperken en werkelijkheidsdimensies, overstijgt ze de vergankelijkheid van het leven en vereeuwigt ze de ziel van de mensheid.

Martha Scheeren heeft een fascinatie voor kleur en licht. Met haar werk wil zij kleur als een optisch verschijnsel – als eigenschap van licht – neerzetten. Kleuren die vibreren, waardoor het lijkt alsof de werken zelf de bron van het licht zijn.

Van 4 juni tot 2 juli ben je van harte welkom om deze bijzondere werken te komen ervaren en beleven.