SBK Art voucher, art as a present

Mirjam de Zeeuw

Mirjam de Zeeuw (1959) is een fotograaf met een geheel eigen signatuur en thematiek. Terugkerend thema is de verloren tijd. Deze visualiseert ze in zwart/wit fotografie met interieurs die niet meer bestaan en in kleurenfotografie met klassieke composities van verlepte, half vergane bloemen. Haar nauwkeurig gemanipuleerde foto’s komen het best tot hun recht in series waar dan de herhaling, het ritme en contrast van deze bijzondere foto’s opvallen. Alsof ze hiermee de afbeeldingen weer tot nieuw leven wil wekken.

Mirjam de Zeeuw

Huishouden I (2-luik)

[ AMS-EA7006 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Fotografie
50 x 50 cm
Te koop en te leen

Prijs: €901,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m Waarvan sparen: €9,00 p/m

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

ATTENTION! You can reserve a maximum of 3 artworks.