Word Vriend -
Steun Stichting
Beeldende Kunst

Kunstuitleen Stichting Beeldende Kunst werd in 1955 opgericht door kunstenaar Pieter Kooistra die hiermee een idealistisch doel nastreefde, namelijk het toegankelijk maken van kunst en een brug te slaan tussen kunst en de kunstenaar en het publiek. Met een bakfiets vol kunstwerken van bevriende kunstenaars reed hij langs de huizen om kunst te verspreiden.

Anno 2015, zestig jaar na oprichting, is kunstuitleen Stichting Beeldende Kunst nog steeds springlevend en streeft zij nog altijd hetzelfde doel na, zonder subsidie en zonder winstoogmerk. Maar we kunnen dit niet alleen. SBK heeft vrienden nodig. 

Geniet van de voordelen

Als Vriend van SBK kun je onder andere gratis lezingen bijwonen en wordt je uitgenodigd voor previews van tentoonstellingen. Een ander mooi voordeel is dat je als Vriend bij aankoop van een kunstwerk uit de SBK-collectie een korting krijgt van 5% (tot max €50) in het eerste jaar van je lidmaatschap en 10% (tot max €100,-) vanaf het tweede jaar. Ook organiseren wij atelierbezoeken en krijgt een aantal Vrienden de kans om samen met onze kunstadviseurs een tentoonstelling in te richten. Je wordt al Vriend vanaf € 75,- per jaar.


        
 ik ga akkoord.
* verplichte velden
De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor
intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven.
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2013 SBK design by manoverboord