Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Tarieven zakelijk-eerste versie

Offertes worden op maat gemaakt en tarieven in overleg bepaald. Een collectie stellen wij op maat samen op basis van jouw wensen en budget. Op praktisch gebied kunnen wij alles regelen. Van kunstadvies tot transport en inrichten.

Lenen van kunstwerken uit de SBK collectie

Lenen met opbouw van collectietegoed, waarbij 45% van het maandelijkse bedrag wordt gespaard t.b.v. aankoop van een werk uit de uitleencollectie.

Tot €1000,- verkoopwaarde kunstwerk (incl. btw) is het maandbedrag €20,50 waarvan €9,00 als collectietegoed wordt opgebouwd. Elke volgende stap van €500,- verkoopwaarde betekent een verhoging van het maandbedrag met €10,25 waarvan €4,50 als collectietegoed wordt aangemerkt.

Lenen zonder opbouw collectietegoed

Tot €1000,- verkoopwaarde (incl.btw): maandbedrag €14,50. Elke volgende stap van €500,- verkoopwaarde betekent een verhoging van het maandbedrag met €7,25.

 

Lenen van werken in consignatie via SBK Galerie

Voor de kunstwerken in consignatie – dit systeem hanteren wij voor de SBK Galerie collectie; deze werken zijn niet ons eigendom, geldt het volgende:

Lenen zonder opbouw collectietegoed
Je betaalt maandelijks 2% van de verkoopwaarde (exc.btw), minimaal 6 maanden lang. Wanneer je binnen deze periode overgaat tot aankoop, worden de reeds betaalde maandbedragen in mindering gebracht op de verkoopprijs van het kunstwerk. Indien je na 6 maanden besluit tot aankoop, ontvang je 10% korting op de verkoopprijs. Je ontvangt 15% korting op de verkoopprijs wanneer je na 2 jaar besluit tot aankoop.

Directe aankoop van werk uit de galeriecollectie

Betaling in termijnen is mogelijk. Je kunt dan gebruik maken van onze renteloze afbetalingsregeling.
In de eerste maand betaal je 10% van de verkoopprijs (incl. btw). Daarna, verdeeld over maximaal 36 maanden, kan in gelijke bedragen de rest van het verkoopbedrag worden overgemaakt, met een minimum van €50,- p/mnd.

Dienstverlening

Eerste kennismakingsgesprek Gratis
Werken verzamelen, kunst- en/of interieuradvies €60,- per uur
Inrichten: ophangen/plaatsen van werken €60,- per uur pp
Transport binnen de stad €40,-
Transport buiten de stad € 1,- p/km (afstand tussen afleveradres en SBK-vestiging) met een starttarief van €20,-

Overige dienstverlening
Voor aanvullende diensten, zoals inlijsten, levering en plaatsen van ophangsystemen, kun je een offerte bij ons opvragen.

Verzekering van de kunstwerken

Zodra de kunstwerken op locatie zijn, vallen ze onder jouw verantwoordelijkheid en dien je zelf zorg te dragen voor een dekkende inboedelverzekering.

Neem vrijblijvend contact op

  • Ontvang je graag de brochure en meer informatie over de tarieven?
  • Word je graag gebeld voor meer informatie?
  • Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek op locatie?

Wij informeren je graag!  Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze kunstadviseurs.

Per mail bedrijven@sbk.nl of telefonisch 020 620 13 21.

Foto’s: Annegret Kellner