Studentenabonnement          

Een voordelig abonnement speciaal voor studenten. 

Hou je van kunst? Ga je geregeld naar openingen van FOAM, het Rijksmuseum of het Stedelijk? Máár denk je dat je het budget of de knowhow niet hebt om zelf kunst aan de muur te hangen? 

Met het studentenabonnement van SBK kun je voor €5,75 per maand één of meer kunstwerken tot een waarde van €1000,- lenen. 

Het leuke van kunst lenen is dat je nergens aan vastzit. Ben je uitgekeken op een kunstwerk, dan ruil je het gewoon om. Word je er verliefd op, dan kun je het kopen want je leent en spaart tegelijkertijd, namelijk €4,50 van de €5,75 per maand. 

 


Leer je smaak kennen
Experimenteren met kunst is de beste manier om je smaak te leren kennen en te ontwikkelen. Hoe meer je ziet, hoe meer je snapt - al was het maar waarom je zelf iets mooi vindt, of juist niet. 

Hoe kan ik beginnen met kunst lenen?
Wil je met een studentenabonnement kunst lenen, bezoek dan één van onze vestigingen. Op vertoon van je studentenkaart kun je dan direct met een abonnement van €5,75 per maand kunst lenen tot €1000,- 


Een abonnement winnen?
Elke maand verloten wij een gratis halfjaarabonnement. Wil je er een winnen, vul dan onderstaand je gegevens in. Wie weet geniet jij van een half jaar gratis kunst op je kamer. 

Heb je vrienden die ook blij worden van kunst? Deel deze link met ze: sbk.nl/student

Meer informatie over het studentenabonnement? Bekijk hier het filmpje van het studentenabonnement-launch event in samenwerking met A Print Factory. 

 

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2013 SBK design by manoverboord