Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

SBK Breda exposeert bij BANK15

28/01/2023 - 17/02/2023 @ SBK Breda

Vanaf 28 januari is SBK Breda te gast bij BANK15, een creatieve Hub in de binnenstad van Breda, met een expositie met werk uit de SBK collectie. Alle kunstwerken die te zien zijn, kunnen worden gekocht én geleend.

In januari organiseert SBK Breda daarnaast een expositie bij culturele hotspot BANK15. Net als BANK15 heeft SBK als missie om impact te creëren tussen sociaal en commercieel en er te zijn voor iedereen. Van 28 januari tot en met donderdag 16 februari organiseren wij daarom bij BANK15 een expositie met werk uit de SBK collectie, onder andere kunstenaars uit het Bredase kunstcircuit, zoals Frans van Veen en Sjan Brok.

De opening vindt plaats op zaterdag 28 januari 2023. Iedereen is van harte welkom!

FEESTELIJKE OPENING: ZATERDAG 28 JANUARI 2023

Looptijd expositie
Zaterdag 28 januari – donderdag 16 februari 2023

Locatie: BANK15
St. Janstraat 11, Breda
De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van BANK15.


SBK Breda verhuist naar nieuwe tijdelijke locatie

Vanaf 11 december sluit SBK Breda voor een week haar deuren omdat zij gaat verhuizen naar een nieuwe locatie.

In verband met een herontwikkeling van het gebied rondom de Belcrumweg is zaterdag 10 december de laatste dag dat je onze huidige vestiging kunt bezoeken. Medio eind januari, begin februari nemen we onze intrek in een nieuw pand. Houd de website in de gaten voor alle updates hierover.

Omdat SBK in de tussentijd open wil blijven voor haar klanten, openen wij op 17 december onze deuren op een tijdelijke locatie op het bekende creatieve bedrijventerrein STEK.

Het adres is Veilingkade 8, 4815 HC Breda. We zullen daar ook open blijven volgens gangbare openingstijden.