Spring Propositions 

Spring Propositions
18-05-2018 / 03-06-2018
 
Spring Propositions |  Nieuwe aanwinsten
 
You choose, we buy!
 
Dit jaar presenteert SBK Kunstuitleen & Galerie wederom de expositie Spring Propositions met nieuw werk van 13 jonge aanstormende talenten. Jaarlijks kopen wij nieuw werk aan voor onze kunstcollectie, die zowel te koop als te leen is. Spring Propositions is van 18 mei t/m 3 juni te zien in SBK Galerie 1 Amsterdam KNSM.
 
Opening vrijdag 18 mei van 17.00 tot 19.00 uur. 
 
Ide André, Boris de Beijer, Babs Bleeker, Andrea Freckmann, Daniëlle Hoogendoorn, Jan Kuhlemeier, Tobias Lengkeek, Sanja Marusic, Dineke van Oosten, REM atelier, Eva Roovers, Rik Smits en Hanae Wilke presenteren hun werk waaronder schilderijen, grafiek, fotografie en sculpturen. 
 
Betaalbare prijzen
De kunstwerken zijn te leen, maar ook voor betaalbare prijzen tot ca. € 1500,- te koop. De kunstwerken die door klanten worden geleend, koopt SBK aan. Met deze regeling willen wij de verkoop van kunst van jonge kunstenaars stimuleren en hun werk meer voor het voetlicht brengen.
Sanja Marusic

Spring proposition | nieuwe aanwinsten 
You choose, we buy!
 
Elk jaar presenteren wij Spring Propositions, een groepsexpositie met werk van jong aanstormend talent waaronder schilderijen, grafiek, fotografie en sculpturen.
Via deze jaarlijks terugkerende expositie kopen wij nieuwe werken aan voor onze kunstcollectie. Want alle kunstwerken uit de expositie kun je ook lenen via het uitleenprincipe en de kunstwerken die worden uitgeleend, worden door ons aangekocht voor de collectie. 

Voor ons is dit niet alleen een manier om de SBK-collectie uit te breiden met interessant nieuw werk, ook willen wij op deze manier de verkoop van kunst van de jongste generatie kunstenaars stimuleren en hun werk voor het voetlicht brengen.
Spring Propositions vindt altijd in het voorjaar plaats bij SBK Galerie 1 Amsterdam KNSM.
 
Deelnemers 2017: Thierry Oussou, Thomas van Rijs, Annemarie Slobbe, Daniel Mullen, Floor van het Nederend, Frederique Jonker, Harry

Markusse, Hester Vis, Janine van Oene, Melle Aussems, Petra van Noort, Rogier Arents, Roos van Dijk en Thomas Birsak.

Deelenemers 2018: Ide André, Boris de Beijer, Babs Bleeker, Andrea Freckmann, Daniëlle Hoogendoorn, Jan Kuhlemeier, Tobias Lengkeek, Sanja Marusic, Dineke van Oosten, REM atelier, Eva Roovers, Rik Smits en Hanae Wilke.

Voorwaarden
 

* Jij kiest, wij kopen aan! Maar, SBK kan ongeveer een derde deel van de kunstwerken aankopen, dus wil je een kunstwerk uit de Spring Propositions expositie lenen, wees er op tijd bij.  

* Nieuwe deelnemers dienen in principe 1 jaar hetzelfde abonnement aan te houden (kunstwerken mogen wel worden geruild).

* Voor SBK deelnemers die een werk uit de Spring Propositions expositie lenen: de eerste 5 jaar kan werk niet worden gekocht met collectietegoed.

* SBK Galerie regeling. Uiteraard kunnen alle kunstwerken worden gekocht. En dat kan via onze renteloze galerieregeling: 10% aanbetalen en het resterende bedrag renteloos afbetalen in maandelijkse termijnen. 
Voor SBK deelnemers met een collectietegoed is het mogelijk om 25% van het aankoopbedrag met collectietegoed te bekostigen. Het resterende bedrag kan in maandelijkse termijn renteloos worden afbetaald.  
 

My daily shot of culture

Bekijk hier een vlog over Spring Propositions 2018 door cultuurvloggersduo My Daily Shot of Culture. 
 
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2020 SBK design by manoverboord