kunstuitleen collectie galerie collectie

Kunstuitleen collectie


In deze catalogus kun je een selectie kunstwerken bekijken uit onze omvangrijke collectie van meer dan 30.000 kunstwerken. Zie je iets wat jij graag een tijdje in huis zou willen hebben, dan kun je het direct reserveren.

Bekijk ook onze galerie-collectie.

Zo werkt het ↓

 

Reserveer direct een kunstwerk

In onze online catalogus staat een selectie kunstwerken die dagelijks wordt aangevuld en gewisseld. Je kunt zoeken op verschillende categorieën, grootte en prijs.

Je kunt de kunstwerken direct reserveren. Wanneer het kunstwerk in de door jouw gewenste vestiging is gearriveerd, krijg je direct een bericht. Je kunt het dan vrijblijvend komen bekijken. 


Hoe leen ik een kunstwerk? 

Bekijk ook onze Galerie collectie

Wil je nog meer kunstwerken zien dan in onze catalogus staan? Bezoek dan één van onze vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven of Dordrecht. Ben je op zoek naar een specifiek kunstwerk, bijvoorbeeld met een bepaald onderwerp of van een bepaalde kunstenaar, mail je vraag naar amsterdamknsm@sbk.nl of bel met één van onze vestigingen.

Omdat de kunstwerken verspreid staan op verschillende locaties in heel Nederland, moet je bij het reserveren van een werk uit de online catalogus, rekening houden met een wachttijd van één tot drie weken. Natuurlijk doen we ons best om de kunstwerken zo snel mogelijk op de door jouw gewenste vestiging te krijgen.   

Om de dynamiek in de collectie hoog te houden, vragen wij om in principe maximaal twee kunstwerken per sessie te reserveren.
 

Tarieven 

Hier zie je wat de tarieven zijn voor het lenen van kunst uit de SBK-collectie.  

De tarieven in de online catalogus zijn gericht op particuliere leners. Voor de zakelijke markt gelden andere tarieven welke bij ons op te vragen zijn.  

Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen, onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
 

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord