Kunst in je bedrijf

Kunst op kantoor heeft een positieve uitstraling op uw bezoekers, klanten en stimuleert de creativiteit van uw medewerkers. Een inspirerende en verrijkte werkruimte weerspiegelt niet alleen de identiteit van uw organisatie, maar schept ook een atmosfeer waarin personeel en klanten energie krijgen, gemotiveerd worden en geïnspireerd raken.
 
Met drie vestigingen in Amsterdam en in Breda, Helmond en Dordrecht bedienen wij al meer dan 40 jaar vele bedrijven door heel Nederland met kunst. We leveren collecties op maat, assisteren bij het inrichten en adviseren u bij de samenstelling en opbouw van een bedrijfscollectie. 

 


Ben je op zoek naar uniek werk voor je bedrijf?


SBK Kunstuitleen & Galerie heeft jarenlange ervaring op het gebied van kunstverhuur, -verkoop, -advies en -bemiddeling. Via SBK kun je naast werk uit de SBK-collectie ook rechtstreeks kunst uit het atelier van de kunstenaar huren en aankopen. We beschikken over een netwerk van pas afgestudeerde kunstenaars en kunstenaars die hun sporen reeds hebben verdiend.

SBK heeft drie vestigingen in Amsterdam, in Breda, Dordrecht en Eindhoven. 
 

 

 Spaces Amsterdam (foto: Annegret Kellner) 
 

Kunstadvies op maat

Wij stellen op basis van jouw wensen een toegesneden collectie samen. Tevens verzorgen we het transport en de inrichting van je kantoor.

Wij realiseren desgewenst uiteenlopende kunstprojecten binnen je bedrijf, zoals een interne expositie, werk in opdracht of het ontwikkelen van exclusieve relatiegeschenken.

Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze kunstadviseurs:
e-mail: bedrijven@sbk.nl, tel.: (020) 620 13 21.
 

Spaces Amsterdam (foto: Annegret Kellner) 


SOLV Advocaten Amsterdam


Webbased Kunstcollectie Beheersysteem 

SBK biedt bedrijven de mogelijkheid om kunstwerken te beheren en administreren in een speciaal op maat ontwikkeld webbased programma. Het Webbased Kunstcollectie Beheersysteem (WKB) biedt in een oogopslag een overzicht van alle geleende en verworven kunstwerken en maakt het beheren van de kunstcollectie eenvoudig en efficiënt. Daarnaast biedt het systeem achtergrondinformatie over de kunstenaars en kunstwerken in de collectie.

 

AKD Advocaten & Notarissen

 


AKD Advocaten & Notarissen


SOLV Advocaten Amsterdam

 

Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

 
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord