Kunst in uw bedrijf

Kunst op kantoor heeft een positieve uitstraling op uw bezoekers, klanten en stimuleert de creativiteit van uw medewerkers. Een inspirerende en verrijkte werkruimte weerspiegelt niet alleen de identiteit van uw organisatie, maar schept ook een atmosfeer waarin personeel en klanten energie krijgen, gemotiveerd worden en geïnspireerd raken.
 
Met drie vestigingen in Amsterdam en in Breda, Helmond en Dordrecht bedienen wij al meer dan 40 jaar vele bedrijven door heel Nederland met kunst. We leveren collecties op maat, assisteren bij het inrichten en adviseren u bij de samenstelling en opbouw van een bedrijfscollectie. 

 

SOLV Advocaten Amsterdam
 

U bent op zoek naar uniek werk voor uw bedrijf?


SBK heeft jarenlange ervaring op het gebied van kunstverhuur, -verkoop, -advies en -bemiddeling. Onze kunstcollectie telt meer dan 40.000 unieke of in kleine oplage vervaardigde kunstwerken die te huur en te koop zijn. Via ons kunt u naast werk uit onze eigen collectie ook rechtstreeks kunst uit het atelier van de kunstenaar huren en aankopen. We beschikken over een netwerk van pas afgestudeerde kunstenaars en kunstenaars die hun sporen reeds hebben verdiend.

Van 24 tot en met 26 januari staat SBK Bedrijven op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht. Interesse in wat kunst voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan langs! SBK Kunstuitleen & Galerie staat in Hal 3 stand I6 of vraag onze flyer voor bedrijven aan via bedrijven@sbk.nl.
 

 


Kunstadvies op maat

Wij stellen op basis van uw wensen een op uw bedrijf toegesneden collectie samen. Tevens verzorgen we het transport en de inrichting van uw kantoor.

Wij realiseren desgewenst uiteenlopende kunstprojecten binnen uw bedrijf, zoals een interne expositie, werk in opdracht of het ontwikkelen van exclusieve relatiegeschenken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze kunstadviseurs:
Corien van Eyck van Heslinga
e-mail: bedrijven@sbk.nl, tel.: (020) 620 13 21.
 

AKD Advocaten & Notarissen

 

AKD Advocaten & Notarissen

 

AKD Advocaten & Notarissen

 

 

Webbased Kunstcollectie Beheersysteem 

SBK biedt bedrijven de mogelijkheid om kunstwerken te beheren en administreren in een speciaal op maat ontwikkeld webbased programma. Het Webbased Kunstcollectie Beheersysteem (WKB) biedt in een oogopslag een overzicht van alle geleende en verworven kunstwerken en maakt het beheren van de kunstcollectie eenvoudig en efficiënt. Daarnaast biedt het systeem achtergrondinformatie over de kunstenaars en kunstwerken in de collectie.


SOLV Advocaten Amsterdam

Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

 

AKD Advocaten & Notarissen

 
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2013 SBK design by manoverboord