Kunst kopen

 

 

Kunst kopen bij de SBK-galeries

Naast kunst uit de SBK-collectie, kun je ook kunst kopen via één van SBK-galeries die jaarlijks meer dan twintig exposities organiseren, met werk van jong aanstormend talent tot gerenommeerde kunstenaars. 

De KunstKoopregeling

Met de KunstKoop van het Mondriaan Fonds is kunst kopen geen kunst. Door deze unieke regeling kan je kunst kopen en in maandelijkse termijnen afbetalen, zonder rente. Die neemt het Mondriaan Fonds voor haar rekening. Zo brengt de KunstKoop jouw droomwerk binnen handbereik: twijfel je over je eerste aankoop of ben je juist een door de wol geverfde verzamelaar die het liefst gespreid betaalt? Met KunstKoop kan het.

Als kunstkoper betaal je niet het totaalbedrag ineens, maar sluit je een renteloze lening af. Wil jij een werk graag kopen, dan betaal je 10% aan, en vervolgens los je maandelijks in maximaal drie jaar tijd de rest van het bedrag af zonder rente. Het Mondriaan Fonds vergoedt de rente voor de lening direct aan de bank: 100% kunst | 0% rente.

Lees meer over deze regeling op www.kunstkoop.nl
 

SBK's afbetalingsregeling

SBK hanteert zelf ook een gunstige renteloze afbetalingsregeling in maandelijkse termijnen. Bij aankoop van een kunstwerk wordt een aanbetaling gevraagd van 10% van het aankoopbedrag. Vervolgens wordt het restantbedrag in termijnen van 50 euro of een veelvoud daarvan per maand afbetaald. De betalingen dienen binnen 36 maanden te zijn voltooid.

Daarnaast kun je bij de aankoop van een kunstwerk uit een van de galeries als je SBK deelnemer bent en een collectietegoed hebt opgebouwd, 25% van het aankoopbedrag (vanaf € 100,-) met collectietegoed voldoen. Wanneer je bijvoorbeeld een kunstwerk van €1000,- wil kopen via een SBK-galerie, dan kun je € 250,- (25%) voldoen met collectietegoed. Kunstwerken uit de SBK-collectie kun je 100% met collectietegoed voldoen.  

SB
K hanteert een gunstige betalingsregeling. Aan klanten wordt een renteloze afbetalingsregeling geboden in maandelijkse termijnen. Bij aankoop van een kunstwerk wordt een aanbetaling gevraagd van 10% van het aankoopbedrag. Vervolgens wordt het restantbedrag in termijnen van 50 euro of een veelvoud daarvan per maand afbetaald. De betalingen dienen binnen 3 jaar voltooid te zijn.
 
Als u een werk wilt aankopen uit een van de galeries, kunt u ook uw als SBK deelnemer opgebouwde collectie-tegoed aanwenden tot 25% van het aankoopbedrag, vanaf 100 euro. Bij een besteding van bijvoorbeeld 150 euro kunt u dus 25% van uw tegoed gebruiken over 50 euro.
Een aankoop van een kunstwerk uit de SBK-collectie kun je volledig met tijdens het lenen opgebouwd collectietegoed voldoen. Naast kunstwerken uit de SBK-uitleencollectie, kun je ook heel laagdrempelig kunst aankopen bij onze SBK-galeries, via een voordelig en financieel aantrekkelijk renteloos afbetalingssysteem. 
 
Als deelnemer van SBK heb je ook nog eens het voordeel dat je bij aankoop van een kunstwerk bij een van de SBK-galeries, 25% van het aankoopbedrag met collectietegoed mag voldoen. 
Voorbeeld:  van een kunstwerk van € 1500,- kan € 375,- met collectietegoed worden voldaan. Het resterende bedrag van € 1125,- kan vervolgens, net zoals bij de KunstKoopregeling, in maandelijkse termijnen van minimaal € 50,- per maand in maximaal 36 maanden renteloos worden afbetaald.

 

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net