< terug naar het overzicht
Terug naar SBK Dordrecht

NEW HORIZONS
02-02-2014 / 29-03-2014

Een jaar lang, ieder uur van de dag, portretteerde kunstenaar Bruno van den Elshout (Den Haag, 1979) de Noordzeehorizon met een speciaal daarvoor gebouwde fotomachine die hij op het dak van hotel NH Atlantic in Kijkduin plaatste. Steeds hetzelfde stukje eindeloze verte legde het apparaat vast, maar geen twee keer ziet dat er hetzelfde uit. De 8785 sprookjesachtige maar intens realistische beelden die het project opleverde, vormen inmiddels de inspiratie voor een monumentaal kunstwerk-in-boekvorm.


Haal de horizon in huis, t/m 31 maart met 50% korting!
 

Op dit moment werkt Van den Elshout aan het kunstwerk-in-boekvorm, waarin 500 van deze horizons worden gebundeld. Alleen nog komende week kunt u dit kunstwerk-in-boekvorm voorbestellen met 50% voorintekenkorting. U draagt hiermee bij aan de voltooiing van een bijzonder kunstproject. De uitgave heeft een gewicht van maar liefst 3,5 kilo en verschijnt in een eenmalige en genummerde oplage van maximaal 2012 exemplaren.
 

Uw voorbestelling kunt u t/m 31 maart plaatsen op crowdfundplatform Voordekunst, via http://voordekunst.nl/vdk/project/view/1955-new-horizons


Meer informatie over het project en het boek is ook te vinden op http://www.newhorizonsahead.nl/boek

 

 

 

test
rood
test
grijsblauw
test
lichtblauw
test
blauw
test
licht
test
grijs
test

Tijdens de expositie NEW HORIZONS - Sharing adventures toont Van den Elshout naast een aantal horizonportretten voor het eerst 52 van de 212 pagina's van zijn boek, dat wordt ontworpen door Rob van Hoesel. 

De tentoonstelling wordt in het bijzijn van de kunstenaar geopend op zondag 2 februari en is ook tijdens het Kunstrondje Dordt op 2 maart toegankelijk. Op donderdag 13 maart is Van den Elshout bij ons te gast om tijdens een artist talk zijn avonturen toe te lichten. 

Meer info en voorintekening op het boek: http://www.newhorizonsahead.nl

 

 

Open: don - zat 12.00 - 17.00 uur
Eerste zondag van de maand 12.00 - 17.00 uur
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord