< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

De tentoonstelling wordt op vrijdag 24 augustus om 17 uur geopend.
LYDIA WEIJERS
In het werk van Lydia Weijers staat de relatie van de mens met zijn omgeving centraal. De mens heeft zijn leefomgeving, op zowel kleine als grote schaal, volledig naar zijn hand gezet. De natuur is geheel onder controle of ingewisseld voor een kunstmatige. De snelheid en de daarmee onlosmakelijk verbonden oppervlakkigheid van deze tijd is aanmerkelijk.

In de foto's van Lydia Weijers zijn de vervreemding en de onthechting ten opzichte van de eigen omgeving voelbaar. Vaak zijn de alledaagse onderwerpen hard van voren belicht of is de weerkaatsende flits zichtbaar in beeld. Dit vergroot de mentale afstand tot het beeld, terwijl de tactiliteit en het detail van de veelal analoge zwart/wit foto's de toeschouwer dichterbij roepen.

CARINA HESPER
Carina Hesper (1983) is een jonge conceptuele fotograaf met een fascinatie voor tijd. De tijd is in haar visie nooit voorbestemd en kent altijd verrassingen. Om die in een enkel beeld te tonen werkt ze met littekens. Sporen van tijd in mensen of gebouwen. Niet bedoeld om af te schrikken en niet uit empathie. Het zijn beelden die herinneren aan het onvoorziene.

In voorjaar 2012 verbleef zij voor 4 maanden in Beijing als artist in residence en ontwikkelde hier verschillende foto- en video werken, met als uitgangspunt China; de mensen en hun cultuur. Deze expositie toont 2 van haar nieuwe fotoseries ontwikkeld in China

Open: op afspraak
do - za 11-17
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net