< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

Zowel het werk van Isolde Woudstra als dat van Synchrodogs gaat over de enkeling, de dromer, over identiteit en lichaamstaal. De relatie tussen de gefotografeerde en zijn omgeving speelt een belangrijke rol in de beelden van deze fotografen. Synchrodogs belicht de extraverte kant, terwijl Woudstra zich meer op het introverte richt. De beelden delen een mysterieuze en soms onheilspellende esthetiek en door de surrealistische suggesties wordt de kijker uitgenodigd zich te laten onderdompelen in een droomtoestand.
Isolde Woudstra
Terwijl ze het dagelijks leven vervormt, schijnt Isolde Woudstra door de latente duisternis van haar autonome visie met de constante verschijning van haar werk in verschillende magazines. Haar werk bevindt zich op het raakvlak van realiteit en droomwereld, zonder aan functionaliteit of helderheid te verliezen. De beelden van haar enigszins sinistere wereld zijn rauw en natuurlijk maar roepen tegelijkertijd verwarring op.
Woudstra studeert in 2007 af aan de Utrechtse Hogeschool voor de Kunsten. Ze gaat aan de slag voor verschillende magazines en blijft daarnaast haar vrije werk nastreven. Haar foto’s worden gepubliceerd in magazines als Dazed & Confused, Vice, Glamcult en the Word en geëxposeerd op de Unseen Photo Fair, bij Foam en Nova Cultura Contemporanea.

Synchrodogs
Het Oekraïense kunstenaarsduo Synchrodogs ontstaat in 2008 wanneer de vonk overspringt tussen Tania Shcheglova (1989) en Roman Noven (1984). Samenwerkend op het gebied van kunst en modefotografie, laten ze de grenzen tussen beide disciplines vervagen. Met hun eigenzinnige visie brengt het kunstenaarsduo ideeën en fantasieën tot leven, geïnspireerd op de altijd veranderende sfeer van hun omgeving.

Open: op afspraak
do - za 11-17
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net