< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

Donderdag 16 oktober om 20:00 uur zullen Hidde van Schie en Jan van Heemst aan de hand van de tentoonstelling 'Thinking about the Rainbowman' een uitgebreid gesprek hebben over het werk van Hidde van Schie.

Hidde van Schie (Rotterdam 1978) studeerde in 2001 cum laude af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam als autonoom schilder. Sindsdien zijn z’n schilderijen, collages en sculpturen getoond in tentoonstellingen in o.a. Nederland, Australië, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. In 2003 ontving hij een van de Buning Brongersprijzen voor de schilderkunst. Tussen 2008 en 2010 was hij als docent schilderen verbonden aan de Willem de Kooning Academie. In 2011 was Van Schie co-curator van het Festival De Wereld van Witte de With. In 2012 richtte hij speciaal voor het Oerol Festival The Marble Heart Club op: een samenwerkingsverband van 6 verschillende bands. In 2013 verscheen zijn debuutalbum als singer-songwriter:‘The Mirror & The Razorblade / Dusty Diamond Eyes dat lovend werd ontvangen.Recent werd zijn werk tentoongesteld bij Robert van Oosterom, Jan van Hoof en Galerie Bert Wansink.  In 2014 was van Schie werkzaam als co-curator en deelnemend kunstenaar van het Festival Parckdesign: PARCKFARM in Bruxelles.  
 

Jan van Heemst zal een inleiding geven op het werk van Hidde van Schie tevens fungeert Jan als gespreksleider.

Jan van Heemst (1953) doceert kunst- en cultuurstudies aan de Willem de Kooning Academie, Hogeschool Rotterdam. Recent verscheen van hem bij uitgeverij Ad. Donker Tussen gen en globe. Europese cultuurgeschiedenis.

 

Open: do - za 11.00-17.00
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net