< terug naar het overzicht
Terug naar SBK Eindhoven

Een sieraad: van grondstof naar juweel
12-07-2014 / 31-08-2014

Van 12 juli tot en met 31 augustus 2014 kunt in bij SBK Helmond genieten van sieraden van drie zeer diverse makers.

test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test

Gert de Mulder, keramiek kunstenaar, maakt sieraden van keramiek, porselein en kunststof draden. Lekker groot en anders, maar allemaal draagbaar. Gert creëert sieraden waarin kralen, parels, plastic, keramiek, porselein en/of glas een mooie rol  krijgen.
Gert houdt wel van een beetje gek en een beetje anders!

'Little Black Book', het design label van Arnhemse vormgevers Bibi de Lang en Yvette Jacobs, startte als experiment. Wat kun je allemaal met materialen als koper, porselein, stof, papier en hout? Een van de uitkomsten is een porseleinen sieradenlijn, geïnspireerd op wat je vindt in grootmoeders juwelenkistje.

Na een opleiding Edelsmeden in Schoonhoven, deed Rolisa Sweegers ervaring op bij een edelsmid aldaar. Haar eigen ontwerpen vroegen steeds meer tijd en aandacht, waardoor ze als zelfstandig maakster is verder gegaan. Ondanks de verschillende thema’s is door het persoonlijke aspect van het ontwerpen de collectie van Rolisa Sweegers erg herkenbaar aan haar eigen handschrift. De collectie kan het best omschreven worden als eigentijds handwerk met een speels tintje.

 

Open: woe - za 12.00 - 17.00 uur
Van 16 t/m 29 okt is de vestiging gesloten.
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord