< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

Henning Rosenbrock

http://www.rosenbrock.nl/

De basis voor Rosenbrocks werk is zijn beeldenarchief; een verzameling van honderden foto's en beelden. Uit deze verzameling creëert hij collages, tekeningen en zeefdrukken. Eigenzinnige interpretaties van beeldmateriaal uit de media worden in diverse druktechniek vastgelegd.

 

Thijs Lansbergen

http://www.thijslansbergen.nl/

Is illustrator, maakt animaties, zeefdrukken en grafische ontwerpen. Niet alleen op papier maar ook op t-shirts, plastic paarden en skate-baords. Hij maakt deel uit van de actieve Mesh Print Club in Rotterdam. Genomineerd voor New Dutch Design Talent 2014.

 

Tijs van Bakel

http://www.tweedeindruk.nl/

Het boek "As I lay dying" van William Faulkner heeft diepe indruk gemaakt. Zowel het verhaal als de klassieke vormgeving is voor hem aantrekkelijk. De eerste bladzijde van het boek heeft hij op grootformaat nagemaakt, met behulp van houtsnede en houtskooltekening.

 

Ondine de Kroon

http://www.ondinedekroon.nl/

Zij maakt onorthodoxe linoleumsneden in allerlei formaat en allerhand kleur. Zij imiteert in haar werk de schilderkunst, of gebruikt de linoleumsnede ruimtelijk, door op hout, karton of plexiglas te drukken en dat te verzagen en samen te stellen tot een reliëf. Het werk dat zij bij het SBK toont is geïnspireerd op genreschilderijen.

 

Monique van Wensveen

http://www.wensveengrafiek.nl/

Haar werk bestaat uit ruimtelijke objecten van geoxideerd koper, macro-foto’s en studies van chemische verandering en aantasting. Zij toont in diverse technieken het tijdsverloop van deze processen waarin langzaam veranderende, gedeformeerde figuren ontstaan. Je ziet als het ware de groei van het chemisch proces naar figuur.

 

Diana van Hal

http://www.dianavanhal.nl/

Reizen naar de kusten van West-Afrika, Cuba en Zuid-Amerika legden een basis voor haar liefde voor etnische volkskunst. Afrikaanse motieven, beschilderde huizen, muziek en verhalen uit een ver verleden, of het geritsel van een vogel in het gras, kan leiden tot nieuw werk. Al deze elementen vormen de basis voor kleurrijke, ruimtelijke, lino’s die levenslust uitstralen.

 

Roos Terra

http://www.roosterra.nl/

In de prenten van Roos Terra zijn planten het oorspronkelijke drukmateriaal. Zij combineert verschillende technieken als monoprint, blinddruk en hoogdruk in één afzonderlijke afdruk. Vervolgens tekent of snijdt zij in het unikaat.

 

Ron Amir

http://www.ronamir.com/

Hij drukt, schildert en tekent eigentijdse verhalen waarin het krioelt van de mensen, wezens en dieren in een onontwarbaar proces. Eigenaardigheden, tegenstellingen, wreedheden, alles is mogelijk. Mateloos en tomeloos in een expressionistische, figuratieve stijl.

 

Marianne Kaars Sijpesteijn

www.turningthetables.nl.

Haar grafisch werk bestaat uit kleine boekjes of metersgrote houtsneden die inspelen op de politiek en media. De houtsneden zijn meestal uitgevoerd in zwart en wit, met lijnen die vloeiend gesneden zijn door het gebruik van een mes in plaats van gutsen. Het werk laat zich ook goed vertalen in damast. Haar tafellakens kunnen tot stevige discussies leiden

door de voorstellingen over politiek gevoelige kwesties, onder het glaswerk en servies.

 

Inez Odijk

http://www.inezodijk.nl/

Maakt intieme portretten met een krachtige uitstraling. Zij werkt in hout- en linosnedes en tekeningen. De afgebeelde mensen hebben zich losgemaakt van hun alledaagse context; ze staan stevig en op zichzelf. Alle aandacht concentreert zich op hun uitdrukking. Nader bekeken bestaan de portretten uit fijne structuren en patronen, waarin droom en werkelijkheid verweven raken.

Open: do - za 11.00-17.00
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net