< terug naar het overzicht


In verband met coronavirus
16-03-2020 / 24-03-2020

De ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) gaan snel. Uiteraard beseffen we dat het lenen van kunst misschien niet direct bovenaan je lijstje staat. SBK Kunstuitleen & Galerie wil je toch graag zo goed mogelijk informeren om je blijvend van dienst te zijn de komende weken.
Voor nu nemen wij onze verantwoordelijkheid en gaat de hoogste aandacht uit naar de gezondheid van jou en onze collega's. Vanuit dat oogpunt nemen wij dan ook de volgende maatregelen: 

Aangepaste openingstijden vestigingen (voorlopig t/m 6 april):

SBK Amsterdam KNSM: vr - zo: 11-17 uur
SBK Amsterdam Noord: do – za: 11 – 17 uur
SBK Breda: momenteel gesloten
SBK Dordrecht: do – za: 12 - 17 uur 

Mocht het advies vanuit de overheid rondom het coronavirus toch onverhoopt weer aangescherpt worden de komende tijd, dan houden wij je op de hoogte over onze service.

Onze collega's staan nog steeds voor je klaar en vragen om je begrip als de dienstverlening door omstandigheden wellicht iets anders is dan je normaal van ons gewend bent. Neem ook eens een kijkje in onze online catalogus. Je kunt hier een selectie kunstwerken bekijken uit onze omvangrijke collectie. Zie je iets wat je graag een tijdje in huis zou willen hebben, dan kun je het direct reserveren.

Wil je liever je kunstwerk thuis bezorgd krijgen, dan doen wij dit uiteraard graag. Tot 30 april zijn de bezorgkosten binnen Amsterdam € 10,00 (i.p.v. € 20,00).

Met vragen kun je met ons contact opnemen via (020) 632 54 92 en per mail contact@sbk.nl.

 

 


Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net