< terug naar het overzicht
Afghanistan: Life Beyond the Front Pages
24-11-2019 / 29-12-2019

Pulitzer Prize en World Press Photo-winnaar Massoud Hossaini brengt de eerste expositie van de Afghanistan Photographers Association (APA) naar Nederland. Samen met elf fotografen herdefinieert hij Afghanistan in een uniek portret. De feestelijke opening vindt plaats op zondag 24 november om 15:00 uur onder muzikale begeleiding van Thierry Castel (winnaar North Sea Jazz Dutch Jazz Competition).


Na de val van het regime in Afghanistan leidde het prille ontstaan van een vrije pers tot een kleine fotografische revolutie. Nu de buitenlandse troepen en internationale media zich terugtrekken, zijn Afghanistan en haar kunstenaars, fotografen en journalisten weer op zichzelf aangewezen. Verenigd in deze tentoonstelling schetsen elf fotografen een portret van een land zoals we dat nog niet eerder hebben gezien.

Afghanistan, Life Beyond the Front Pages vertelt de verhalen achter de voorpagina's en buiten beeld van de oorlogsscènes. Het biedt een uitzonderlijk fotogeniek beeld van de worstelingen en de trots van een instabiel Afghanistan en toont de onverwachte schoonheid van veerkracht, doorzettingsvermogen en kameraadschap in oorlogstijd.

Open: op afspraak
do - za 11-17
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net