< terug naar het overzicht
Spring Propositions
18-05-2018 / 17-06-2018

Spring Propositions |  Nieuwe aanwinsten

You choose, we buy!

Dit jaar presenteert SBK Kunstuitleen & Galerie wederom de expositie Spring Propositions met nieuw werk van 13 jonge aanstormende talenten. Jaarlijks kopen wij nieuw werk aan voor onze kunstcollectie, die zowel te koop als te leen is. Spring Propositions is van 18 mei t/m 17 juni te zien in SBK Galerie 1 Amsterdam KNSM.

Ide André, Boris de Beijer, Babs Bleeker, Andrea Freckmann, Daniëlle Hoogendoorn, Jan Kuhlemeier, Tobias Lengkeek, Sanja Marusic, Dineke van Oosten, REM atelier, Eva Roovers, Rik Smits en Hanae Wilke presenteren hun werk waaronder schilderijen, grafiek, fotografie en sculpturen. 

Betaalbare prijzen
De kunstwerken zijn te leen, maar ook voor betaalbare prijzen tot ca. € 1500,- te koop. De kunstwerken die door klanten worden geleend, koopt SBK aan. Met deze regeling willen wij de verkoop van kunst van jonge kunstenaars stimuleren en hun werk meer voor het voetlicht brengen.

Zie ook de voorwaarden op www.sbk.nl/nieuweaanwinsten2018.

Babs Bleeker
Babs Bleeker
Andrea Freckmann
Andrea Freckmann
Sanja Marusic
Sanja Marusic
Eva Roovers
Eva Roovers
Hanae Wilke
Hanae Wilke
Jan Kuhlemeier
Jan Kuhlemeier
Rem Atelier
Rem Atelier
Ide Andre
Ide Andre
Boris de Beijer
Boris de Beijer
Danielle Hoogendoorn
Danielle Hoogendoorn
Dineke van Oosten
Dineke van Oosten
Tobias Lengkeek
Tobias Lengkeek
Rik Smits
Rik Smits

Artist/curator talk en mini workshop

Op donderdag 31 mei j.l  organiseerde SBK  i.s.m. Young Collector’s Circle een artist/curator talk over het verzamelen en presenteren van hedendaagse, Nederlandse kunst. Na korte interviews met 3 deelnemende kunstenaars  - Sanja Marusic, Ide Andre en Babs Bleeker ging men enthousiast van start met de mini workshop 'Be your own curator in 10 min '. Het was een groot succes en leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen wandje samenstelde . Lijkt het je ook een keer leuk om een event bij te wonen, schrijf je in voor onze maandelijkse de nieuwsbrief.

Vloggersduo My Daily Shot of Culture

Er wordt actief verslag gedaan van de expositie en de kunstenaars door het bekende cultuur vloggersduo My Daily Shot of Culture, die op eigen wijze laat zien hoe makkelijk en leuk kunst lenen is. 

 

 

Open: op afspraak
wo-vrij 11.00-18.00 Za+zo 12.00 -17.00
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net