< terug naar het overzicht
Artist talk 'Paint me a sculpture'
29-04-2018 / 29-04-2018

Sander Reijgers en Roland Spitzer vertellen over hun werk. De presentatie zou worden gehouden op zondag 29 april om 15.00 u, maar gaat helaas niet door. De expositie 'Paint me a sculpture' is wel te bezichtigen en is nog te zien t/m 6 mei.

Roland Spitzer
Roland Spitzer
Sander Reijgers
Sander Reijgers
Roland Spitzer
Roland Spitzer
Sander Reijgers
Sander Reijgers

Artist talk SANDER REIJGERS en ROLAND SPITZER

Aan de hand van de lopende tentoonstelling 'Paint me a sculpture' bij SBK Zuid |Galerie 18  houden beide kunstenaars een presentatie over hun werk. Het fascinerende proces van de totstandkoming van de kunstwerken en de achterliggende ideeën hierover zullen worden belicht. Ook is er gelegenheid vragen te stellen en in gesprek te gaan met de kunstenaars.

De schilderijen van Sander Reijgers gaan o.a. over de materie van de verf en de suggestie van groei van de materie. Het proces van het heel langzaam opbouwen, laag over laag over laag, is hierbij van groot belang. Hierdoor ontstaan zeer genuanceerde kleurschakeringen en structuren in de verfoppervlakte.
Ook in de beelden en installaties van Roland Spitzer spelen beweging en transformatie van materie een grote rol. Onderzoek naar vorm en context brengen het contrast tussen bestaande referentiekaders en niet bekende vormen aan het licht. Hij creëert een transitietoestand, waarbij de vorm vervaagt en de toeschouwer met iets onbekends geconfronteerd wordt. lees meer

Open:
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net