< terug naar het overzicht
Art inside the box
01-09-2017 / 07-10-2017

Vanaf 1 september kun je in de Black Box van designwinkel Yksi, midden in het hart van Strijp S, kennismaken met een selectie van bijzondere werken uit de SBK kunstuitleencollectie. Meer dan honderd werken, schilderijen, zeefdrukken en fotografie van onder andere Jan Sierhuis, Carel Visser, Henri Plaat, Anton Heyboer, Spaarnestad Historisch Archief, Ramon Jan Vet, Jaap Hillenius en Cecile van Hanja zijn de hele maand ‘on display’.


Zie je iets wat je graag wilt lenen, dan kun je ter plaatse meteen een abonnement afsluiten en het kunstwerk mee naar huis nemen. Maar je kunt natuurlijk ook onze online collectie bekijken, waar je kunt zoeken op categorieën als kunstenaar, formaat, techniek en kleur. Al voor € 6,75 per maand heb je toegang tot meer dan 40.000 werken en kun je onbeperkt experimenteren met kunst in huis. Van die € 6,75 spaar je ook nog eens € 4,50. Met het opgespaarde collectietegoed kun je uiteindelijk jouw favoriete kunstwerk kopen. Als je besluit in Eindhoven in september een abonnement af te sluiten, krijg je de eerste drie maanden gratis.

Begin februari van dit jaar opende SBK Kunstuitleen & Galerie, haar eerste shop-in-shop in de Yksi-ruimte op Strijp S in Eindhoven. Met drie locaties in Amsterdam en vestigingen in Dordrecht, Breda en Tiel (open per 3 september) is Eindhoven de kleinste, maar zeker niet de minst bekende kunstuitleen. Sinds de opening hebben vele kunstminnende Eindhovenaren de vestiging al weten te vinden. Met deze eerste echte expositie in SBK Eindhoven kan de bezoeker een mooi overzicht bekijken van de ‘pareltjes’ die zich in de enorme SBK-collectie bevinden.

De Black Box expo is tot en met 7 oktober geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 – 17.00 uur.

 

Cor Groenenberg
Cor Groenenberg
Cecile van Hanja
Cecile van Hanja
SPA001
SPA001
Anton Heyboer
Anton Heyboer
Papa Adama
Papa Adama
Ramon Jan Vet
Ramon Jan Vet
Willem Motz
Willem Motz
Spaarnestad
Spaarnestad

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net