< terug naar het overzicht
George Struikelblok
PINGI (SIGNALEN)
30-07-2017 / 28-08-2017

PINGI (SIGNALEN)

Na twee jaar is George Struikelblok terug in Galerie 23 met een nieuwe expositie. Eind juli had hij tevens zijn boekpresentatie van George Struikelblok. The struggle to succes. Het boek is tijdens de expositie tegen een gereduceerde bedrag verkrijgbaar in de galerie ( cash only).

George Struikelblok
George Struikelblok
George Struikelblok
George Struikelblok
George Struikelblok
George Struikelblok
George Struikelblok
George Struikelblok

In 2015 exposeerde Struikleblok nog kunstwerken die gebaseerd waren op de dood. Dit keer ligt de focus meer op de boekpresentatie, maar worden er wel nieuwe werken getoond waarbij het Struikelblok over signalen, ‘pingi’s’, gaat die we in het leven krijgen maar waar we niet altijd bewust van zijn. 

Onze vaste bezoeker weet dat George Struikelblok al sinds 2008 een exposant is van Galerie 23.  Bijna 10 jaar lang mochten wij zijn groei meemaken, waarbij Struikelblok niet schuwde om, al dan niet door middel van zijn kunstwerken, zijn levensverhaal te vertellen. Ook op creatief gebied hebben we op verscheidene vlakken zijn werk kunnen beschouwen: niet alleen op monumentale schilderijen, maar ook op kleine houten blokjes en zelfs als bodypainting op dansers die in de galerie een 3D dansperformance gaven. 
Deze ontwikkelingen in Struikelbloks oeuvre zijn op een mooie wijze samengebracht in zijn boek 'George Struikelblok: the struggle to succes'. 

Open:
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net