< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

Op 17 maart opent om 20:00 in SBK Dordrecht de tentoonstelling THE END……….., een tentoonstelling met meer dan 14 verschillende kunstenaars uit Dordrecht en Rotterdam, ter viering van de aanstaande veranderingen in het pand en het pensioen van CBK/SBK- voorvechter Nelly van Dalen! Meerdere disciplines, stijlen, leeftijden en insteken wervelen door elkaar in deze aankomende tentoonstelling tentoonstelling in nabootsing van de aanstaande samenwerking binnen het pand aan de Voorstraat 180. Met de komst van een gloednieuw restaurant, de platenzaak Velvet en de FotoFilmFabriek, gaat SBK een nieuwe toekomst tegemoet waarbij de Voorstraat 180 een dynamische smeltkroes zal worden van goed eten, drinken, muziek, kunst en fotografie.

Tijdens de opening op 17 maart zal de sluier over de toekomstige plannen nog verder worden gelicht. Verwacht een avond vol muziek en vriendelijke ontmoetingen. Nelly van Dalen, voormalig coördinator van het CBK en SBK grijpt deze kans om haar afscheid te vieren en de tentoonstelling die deels ter ere van haar eindeloze inzet is ontstaan te openen.

U bent van harte welkom!

Met werk van o.a. Jan Barel, NIGHTSHOP, Ton van Dalen, Bas Damme, Tabe Hemmes, Michiel van der Zanden, Frans van Lent, Florine van Rees, Niek Westendorp, Ton Kraayeveld, Remty Elenga, Erik Sep, Johan van Oord & Nico Parlevliet.

Open: op afspraak
do - za 11-17
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net